Om Torbjörn Sandblad – Sustenta Communication
Bild på Torbjörn Sandblad, Sustenta Communication

Om Torbjörn Sandblad

Under dom senaste åren har jag levt och andats digital marknadsföring. På jobbet i alla fall, vid sidan av har jag en familj som tar mig tillbaka till den analoga världen.

Med hjälp av digital marknadsföring har jag hjälpt min arbetsgivare att två år i rad att fördubbla sin omsättning. Jag har arbetat efter min egen filosofi att bygga en stabil grund genom att finnas där kunderna söker efter det vi gör och förklara hur vi kan hjälpa till.

Det låter inte så komplicerat och det är det egentligen inte. Däremot krävs det att man förstår vilka kanaler som finns till hands, hur kunderna använder dessa och veta hur man använder dom verktyg som finns till hands.

Förståelse för affären

Marknadsföring 2019 handlar om att sälja. Visst ska du bygga varumärke långsiktigt, informera och gärna föra en dialog med dina kunder. Men det ska också generera affärer. Din digitala marknadsföring kan idag påverka hur du utvecklar hela företaget.

Med min bakgrund som utbildad civilekonom och med ett antal år på fältet som säljare vet jag att det gäller att leverera resultat. I slutändan lever ett företag av att sälja produkter eller tjänster.

Därför gäller det att plocka lågt hängande frukter först och finnas till hands för den som vill köpa vid rätt tillfälle. Men eftersom det (konstigt nog) fortfarande finns dom som inte förstått att du kan hjälpa dom är det också viktigt att berätta det på rätt sätt för framtida kunder.

Jag har under många år skrivit för webben och lärt mig vad som krävs för att synas på Google högt upp i sökresultaten. Men en bra text ska inte bara synas, den behöver även uppskattas av läsaren. Därför är det viktigt att både skriva bra och med rätt innehåll, vilket jag hjälper er med.

En tydlig idé bakom arbetet

Kort sagt har en utbildningsbakgrund för att förstå utmaningarna i ditt företag, suttit i otaliga kundmöten och skrivit texter för att underhålla. Dessutom har jag en tydlig filosofi när det gäller hur jag vill marknadsföra digitalt.

Börja med att förklara för dina kunder hur du kan hjälpa dom! Kan du svara på frågor redan innan någon hinner ställa dom så ligger du bra till för att få sälja. Det visar nämligen en sak – att du förstår dina kunders problem. Sånt bygger förtroende och förtroende säljer.

Ring mig direkt på 0708-940 557 eller mejla på torbjorn.sandblad[at]sustenta.se